Workshop Ademhaling


Op donderdag 14 maart 2024 geef ik een workshop Ademhaling via Zoom. De workshop start om 19:30 uur en duurt tot uiterlijk 21:30 uur.


Tijdens deze interactieve workshop zal het thema ademhaling centraal staan. Daarbij zullen we ontdekken dat ademhaling niet alleen iets is wat we onbewust de hele dag door doen, maar dat het een instrument is dat, naast ons in leven houden, ook kan zorgen voor meer energie, meer ontspanning en verandering van mindset.
Ik zal daarbij uitleg geven over wat ademhaling is, waarbij er ook zeker ruimte is om vragen te stellen en eigen ervaringen te delen. Tijdens de workshop zal ik enkele ademhalingsoefeningen uitleggen die we vervolgens gaan uitvoeren om te ervaren wat het effect is. De workshop wordt afgesloten met een geleide meditatie waarbij ademhaling centraal zal staan.

De uitleg van de ademhalingsoefeningen zal ik na afloop van de workshop mailen aan de deelnemers, zodat deze herhaald kunnen worden en de oefeningen kunnen worden uitgevoerd wanneer gewenst.

Deelnemen

Deelname aan de workshop kost €15 en inschrijven kan middels het onderstaande formulier. Na het invullen van het formulier stuur ik per e-mail een ontvangstbevestiging met een betaallink. Pas na betaling is je deelname aan de workshop definitief en ontvang je de Zoom-link.

Mocht je nog vragen over de workshop of de inschrijving hebben kun je contact opnemen per e-mail via nick@reikipraktijksanitas.nl

Scroll naar boven