Boekingspagina Reikipraktijk Sanitas

Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijke dagen en tijdstippen waarop je een intake (Energie of Voeding) of behandeling kunt boeken. Je kunt op de dagen zien welke uren ik nog vrij heb. Mocht je een intake of behandeling willen boeken kun je onderstaand formulier invullen waarna ik je een bevestiging stuur.

Het boeken van een intake voor een coachingstraject kan alleen door te mailen naar nick@reikipraktijksanitas.nl of te bellen/appen naar 06 81 27 40 02

LET OP: Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

Zoals in de Algemene Voorwaarden benoemd kun je je afspraak tot maximaal 48 uur van tevoren afzeggen. Hierna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij een afzegging minder dan 24 uur van tevoren wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.Als je middels bovenstaande agenda een geschikte dag en tijdstip hebt gevonden kun je de betreffende tijd aanklikken. In de pop-up kun je de gevraagde gegevens invullen en versturen. Ik zal een bevestiging per e-mail sturen, zodat de afspraak bevestigd is.

Als er nog specifiek punten zijn die belangrijk zijn om voorafgaand aan de behandeling te weten kun je die per mail sturen via nick@reikipraktijksanitas.nl en/of voor de behandeling bespreken.


Mocht je een afspraak willen boeken, maar je gewenste dag of tijdstip staat er niet bij? Stuur me dan een mail via nick@reikipraktijksanitas.nl of bel/whatsapp me op 06 81 27 40 02. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.


Scroll naar boven