Mindset: Coaching

Ben je gemotiveerd om je negatieve patronen te doorbreken? Wil je meer zelfinzicht krijgen, om te weten waar je jezelf belemmert of beperkt? Ben je niet bang om met jezelf geconfronteerd te worden?

Sinds kort kun je bij de praktijk terecht voor Commotioneel Coaching. Commotie betekent letterlijk ‘opschudding’ en dat is precies wat je krijgt. Je krijgt woorden zonder omweg, zodat je inzicht krijgt hoe je jezelf belemmert met negatieve en beperkende overtuigingen/patronen. Met deze inzichten ga je aan de slag om deze om te zetten naar een positieve en op groei gerichte ontwikkeling.

Dit wordt niet gedaan via een bepaalde methode of techniek aangezien je niet één methode kunt gebruiken om alle mensen mee te coachen. Wat je krijgt is maatwerk en daarbij wordt ook systemisch gekeken naar de belemmeringen die aangekeken moeten worden.

Een coachingstraject start altijd met een gratis intake gesprek.

Wil je een gratis intake gesprek inplannen? Neem dan contact op via nick@reikipraktijksanitas.nl of bel/app naar 06 81 27 40 02. De intake voor coaching kun je niet inplannen via de boekingspagina.

Scroll naar boven