Privacyverklaring


Reikipraktijk Sanitas respecteert jouw privacy en daarom behandeld de praktijk alle persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk. Reikipraktijk Sanitas is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Jouw persoonsgegevens kunnen worden opgeslagen voor verschillende doeleinden:


Behandeling

Als je voor een behandeling een afspraak maakt, verwerk ik in mijn systeem je naam, adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Ik ben daarnaast wettelijk verplicht om een verslag van je behandeling te bewaren.

Deze gegevens worden verwerkt om tot een optimale behandeling te komen. Deze gegevens verstrek ik niet aan derden en blijven dus geheim, tenzij je daar zelf schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. Ik bewaar de gegevens in ieder geval tijdens de duur van je behandelingen en daarna nog twee jaar.


Events

Bij het aanmelden voor een event via de website wordt je naam, e-mailadres en telefoonnummer verwerkt. Deze contactgegevens worden verwerkt, zodat ik een bevestiging en de betaallink kan sturen. Tevens zijn de contactgegevens nodig voor het geval er wijzigingen zijn in het event.


Nieuwsbrief

Via mijn website kun je jezelf aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Hiervoor wordt je naam en e-mailadres verwerkt. De nieuwsbrief verstrek ik onregelmatig en met deze gegevens zijn wij gerechtigd je deze nieuwsbrief te doen toekomen. Onderaan iedere nieuwsbrief staat de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Dit kan ook door een mail te sturen aan nick@reikipraktijksanitas.nl


Informatie & contact

Via de website kun je een verzoek doen om meer informatie te ontvangen of om contact op te laten nemen. Hiervoor verwerk ik je naam en e-mailadres.


Financiële administratie

Voor het opstellen van een factuur verwerk ik je naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Reikipraktijk Sanitas is verplicht een kopie van de verstuurde facturen te bewaren. 


Bezwaar

Als je bezwaar hebt op het opslaan van je persoonsgegevens, het idee hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn of aanwijzingen hebt van misbruik van je persoonsgegevens hoor ik dat graag van je via nick@reikipraktijksanitas.nl 


Heb je tips, feedback of andere vragen neem dan contact met me op via nick@reikipraktijksanitas.nl

Scroll naar boven