Informatie over mij


Ik ben Nick Ouwendijk, geboren in Maassluis, maar al zo’n 20 jaar woonachtig in Hellevoetsluis.


Nick Ouwendijk @ behandeltafel

Ik ben 42 en ruim 20 jaar bezig met Reiki. Al in mijn tienerjaren kwam ik in aanraking met alternatieve geneeswijzen en energiewerk in het bijzonder. Ik was verbaasd over de kracht die er vanuit ging. Ik vond het wonderlijk dat er binnen onze Westerse cultuur zo weinig over bekend was. Laat staan dat het toegepast werd. Ik besloot dat ik er veel meer over wilde weten en ben erover gaan lezen en met Reiki behandelaars in gesprek gegaan. Daaruit volgde al vrij snel de beslissing om mijn eerste en tweede graad te halen in Reiki. 

In de jaren die volgden heb ik regelmatig familieleden, vrienden en kennissen behandeld voor veel uiteenlopende zaken. Hoofdpijn, fysieke heling, rust, energietekort, enz. is allemaal voorbij gekomen. De laatste jaren heb ik ook mijn zoon vaak behandeld, zodat hij rust kon vinden om te gaan slapen. Zoals je ziet is Reiki breed in te zetten.

Na een heftige periode in mijn privéleven ben ik anders tegen de wereld aan gaan kijken en heb ik besloten om het behandelen en het opleiden van mensen breder op te pakken en te gaan starten met een Reiki praktijk. In mei 2023 heb ik de Mastergraad behaald in Reiki bij het Reiki College in Den Hoorn. Momenteel ben ik bezig met een traject om Reiki Trainer te worden, zodat ik ook andere mensen kan onderrichten in het geven van Reiki.

Ik ben me ook aan het scholen in voeding, mindset, enz. Hiermee kan ik bij een behandeling een breder pakket aan kan bieden om je nog meer handvatten te geven voor een gezond leven in balans.

Diploma's Nick Ouwendijk
Scroll naar boven