Opstellingendag 8 juni 2024


Op zaterdag 8 juni wordt er vanuit Holistische Praktijk Sanitas een opstellingendag georganiseerd in Spijkenisse.

In opstellingen wordt het enorme web aan krachten inzichtelijk gemaakt en jouw plek daarin wordt duidelijk. Wanneer je niet op de juiste plek staat weet je dat. Je leven stroomt niet lekker, er zit vaak wat tegen, je leeft niet je passie/zielsmissie/potentie en mogelijk ervaar je klachten op lichamelijk, geestelijk en/of energetisch gebied.

In familieopstellingen stap je in het intuïtieve veld en ontvouwt het inzicht als ook de weg naar een betere balans, meer (daad)kracht en wijsheid.

In een groepsopstelling brengt er iemand een vraag of probleem in (de opsteller) en representeren de mensen uit de groep de personen of elementen die invloed hebben op de vraag/het probleem (de representanten).

Als representant doorvoel je ook je eigen belemmerende patronen m.b.t. de opstelling die dan gaande is. Geen enkele deelnemer ontkomt aan de invloed van de opstelling.

Tijdens deze opstellingendag zijn de opstellers tevens beschikbaar als representant voor de overige opstellingen.

Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar waarvan maximaal 3 opstellers. Bij groot animo wordt de middag eraan toegevoegd waardoor er nogmaals 15 plekken beschikbaar komen.

De kosten voor deelname zijn:
* Representant: €50
* Opsteller: €100

Hierbij zijn koffie/thee/water, wat lekkers en een lichte lunch inbegrepen.

Aanmelden kan via onderstaand formulier of neem contact op via nick@reikipraktijksanitas.nl of 06 81 27 40 02.

Inschrijvingsformulier:

Scroll naar boven